Mitrović daje golove, Anderleht pobeđuje!

Izvor: Vesti-online.com, 02.Avg.2014, 01:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrović daje golove, Anderleht pobeđuje!

Srpski internacionalac trećim golom u sezoni slomio čvrst otpor Ostendea.

U odličnoj formi: Aleksandar Mitrović

 

Udarna igla Anderlehta još jednom je opalila, a igrači Ostendea mogli su samo da pogledom isprate novi hitac Aleksandra Mitrovića, koji je najavio pobedu Anderlehta u drugom kolu Župiler lige - 2:0 (0:0)

 

Branilac titule šampiona Belgije, istina, ni večeras nije briljirao, domaći su dugo odolevali, imali čak >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i konkretnije prilike, ali ne i umeća da svoje šanse iskoriste. Međutim, to najmanje ide na dušu Mitrovića, koji je dobrim delom meča bio odsečen od ostatka tima. Ali, kada je konačno dobio tu jednu pravu loptu Mitrogol ju je hladnokrvo materijalizovao. Velike zasluge pripadaju i Denisu Pratu, koji je na vreme uočio rupu u odbrani Ostendea, proturio loptu do Mitrovića, a ovaj smireno prebacio Didijea Ovona za svoj drugi ligaški gol u dve utakmice, a računajući i meč Superkupa sa Lokerenom treći takmičarski u sezoni.

 

Pogodak Mitrovića ugasio je nadu Ostendea da će napraviti iznenađenje, pa je u bukvalno poslednjim sekundama meča Matijas Suarez overio pobedu gostiju iz Brisela za koje je svih 90 minuta igrao Luka Milivojević.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.