Misteriozni zločin u Alpima: Pronađena živa devojčica ispod tela mrtve majke

Izvor: Blic, 06.Sep.2012, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Misteriozni zločin u Alpima: Pronađena živa devojčica ispod tela mrtve majke

Dve devojčice su preživele višestruko ubistvo u francuskim Alpima, izjavio je na mestu ubistava tužilac Erik Majo, javila je novinska agencija AP dodajući da su policajci na licu mesta našli četiri tela. Četvorogodišnja devojčica pronađena je živa ispod beživotnih tela među kojima je bilo i telo njene majke, koja je među četvoro misteriozno ubijenih u francuskim Alpima, saopštili su danas zvaničnici.

- Krila se ispod tela nekih osam sati i nije se pomerala - rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je tužilac Erik Mejo.

Druga devojčica je odvedena u bolnicu sa ranama od vatrenog oružja.

Tri od četiri žrtve su članovi britanske porodice na odmoru, a četvrta žrtva, biciklista, je lokalni stanovnik. Stanje druge ranjene devojčice, prebačene juče helikopterom u bolnicu u kritičnom stanju, jutros je stabilno.

Beživotna tela troje ljudi, muškarca i dve žene, pronađena su juče u jednom automobilu sa britanskim registarskim tablicama i nedaleko od automobila i beživotno telo bicikliste na parkingu sela Ševalin, popularnog turističkog centra.

Na mestu incidenta pronađeno je oko 15 ispaljenih metaka iz automatskog pištolja.

- Mala devojčica govori engleski jezik. Čula je buku, vrisak ali više nije mogla da kaže, ima tek četiri godine - rekao je Mejo.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Misteriozni zločin u Alpima: Pronađena živa devojčica ispod tela mrtve majke

Izvor: medio.rs, 06.Sep.2012

Četvorogodišnja devojčica pronađena je živa ispod tela mrtve majke, koja je među četvoro misteriozno ubijenih u francuskim Alpima, saopštili su danas zvaničnici.

Nastavak na medio.rs...

Devojčice preživele masakr

Izvor: RTS, 06.Sep.2012

Dve devojčice preživele višestruko ubistvo u francuskim Alpima kada su četiri osobe ubijene. Jedna od devojčica bila je ispod tela troje od četvoro ubijenih, a pretpostavlja se da se tu krila oko osam sati. Identifikovan bračni par za koji se pretpostavlja da su roditelji devojčica...Jučerašnji...

Nastavak na RTS...

Devojčice preživele masakr

Izvor: RTV Pink, 06.Sep.2012

. . . Dve devojčice preživele višestruko ubistvo u francuskim Alpima kada su četiri osobe ubijene. Jedna od devojčica bila je ispod tela troje od četvoro ubijenih, a pretpostavlja se da se tu krila oko osam sati.

Nastavak na RTV Pink...

Alpi: Policija utvrđuje motiv masakra

Izvor: Akter, 07.Sep.2012, 10:04

Francuska policija i dalje utvrđuje motiv ubistva tročlane britanske porodice, pronađene pre dva dana u automobilu u blizini jezera Ansi, u francuskim Alpima

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.