Mislili ste da ste majstor predigre? Proverite...

Izvor: Vesti-online.com, 27.Mar.2015, 03:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mislili ste da ste majstor predigre? Proverite...

Mislili ste da svaki put seks morate da započnete romantičnom večerom, svećama, laticama ruža, masažom i mirišljavom kupkom? Smatrate da bi iste cake trebalo pale baš svaki put? Ili možda da muškarcima predigra uopšte nije neophodna? E, pa niste u pravu!

Lepota je u istraživanju! Muško i žensko telo prepuno je erogenih zona, a nadraživanje samo jedne tačke može izazvati suprotan efekat. Predigra mora biti raznovrsna, jer će u suprotnom vrlo brzo dosaditi.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />Ova tvrdnja ne odgovara istini, ženi je važan način na koji partner dodiruje i ljubi njeno telo, a ne koliko dugo to radi. Takođe i faza menstrualnog ciklusa utiče na to koliko je žena raspoložena za seks, piše portal Oko. Nekad joj je dovoljan samo jedan zavodljivi pogled!

Ne, jer će konstantno ponavljanje iste stvari odbiti partnera. Razgovarajte o fantazijama, mestima koje volite da mazite i otkrićete mnoge tajne koje će vas odvesti na nova seksi putovanja.

U mnogim slučajevima tako izgleda, ali to definitivno ne odgovara istini. Ona je podjednako važna ženama i muškarcima, pogotovo onima u nešto starijem uzrastu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.