Miščević: Mediji da približe evrointegracije građanima

Izvor: Kurir, 26.Jul.2014, 03:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miščević: Mediji da približe evrointegracije građanima

Fokus izveštavanja o evrointegracijama potrebno pomeriti sa tehničkih aspekata pregovora na svaku od pojedinačnih oblasti koje će biti preobražene tim procesom

BEOGRAD - Tanja Miščević, šefica pregovaračkog tima u pristupnim pregovorima sa Evropskom Unijom ocenila je da bi mediji izveštavajući o integracijama trebalo da daju veći prostor značaju reformi za život građana.

- Pregovori sa Eevroskom Unijom  su proces čiji cilj nije samo članstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << već suštinska reforma našeg  društva, tako da je i fokus izveštavanja o evrointegracijama potrebno pomeriti sa tehničkih aspekata pregovora na svaku od pojedinačnih oblasti koje će biti preobražene tim procesom - naglasila je Miščević dodajuči da uprvo mediji u Srbiji moraju da budu ti koji će građanima objašnjavati procedure.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.