Miša Aleksić:  Teško je raditi sa Borom Đorđevićem

Izvor: Mondo, 30.Okt.2014, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miša Aleksić: Teško je raditi sa Borom Đorđevićem

Prvi put u svojoj 36 godina dugoj karijeri Riblja čorba će u petak i subotu u Beogradu održati akustični koncert, a tom prilikom Bora će proslaviti svoj 62. rođendan.

Foto: promo

Uoči koncerta u Sava centru, kada će ljubitelji kultnog benda uživati u unplugged verzijama najpopularnijih pesama Riblje čorbe, Miša Aleksić se prisetio ponekih anegdota i kako je 36 godina biti u bendu sa Borom Đorđevićem.

"Teško (smeh)! Šalu na stranu, Bora i >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ja se znamo preko 40 godina i odlični smo drugari. Kao u svakom braku ili preduzeću, dešavaju se poneki nesporazumi, ali ih rešavamo bez problema", kaže Miša Aleksić.

Gostujući na Naxi radiju, legendarni basista otkrio je čime bi se bavio da Riblja čorba nije osnovana.

"U Ameriku sam otišao '71. godine i tamo završio četvrti razred gimnazije. Tu sam spoznao da moram da budem basista, kupio prvu bas gitaru i krenuo rokenrol putem. Kada je osnovana Čorba, u to neko vreme sam studirao engleski jezik na Filološkom fakultetu u Beogradu, pa da je priča sa bendom "pukla" verovatno bih bio profesor engleskog jezika i radio u nekoj gimnaziji ili osnovnoj školi", iskren je Miša, koji je ovog petka gost u emisiji "Jutro uz Žarka Stepanova" od 7 do 10.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Miša Aleksić: Teško je raditi sa Borom

Izvor: Story, 30.Okt.2014

U petak, 31. oktobra gost emisije Imlek Jutro uz Žarka Stepanova biće basista i autor mnogih pesama Riblje čorbe Miša Aleksić...Miša Aleksić, foto: promo..Uoči koncerta u Sava Centru, kada će ljubitelji kultnog benda uživati u unplugged verzijama najpopularnijih pesama Riblje čorbe, Miša...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.