Izvor: Nezavisne Novine, 28.Jul.2016, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirza Šoljanin premijerno predstavio pjesmu "Kako srce kaže" (VIDEO)

''Kako srce kaže'' naziv je novog singla Mirze Šoljanina kojim najavljuje drugi studijski album, koji će biti objavljen počekom jeseni.

Za tekst i muziku pjesme zaslužan je Dino Muharemović, dok je aranžman i produkcija djelo Arela Češljara i produkcijske kuće Atax media. Pjesmu karakteriše moderan i svjež zvuk, energičan ritam koji osvaja na prvu.

''Saradnja sa Mirzom počela je na njegovom prvom albumu, na kojem su se našle  moje dvije pjesme '’Ne mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << podnijeti to’ i '’Zovu me’, a potom je nastala i pjesma 'Duše su se srele' koju je otpjevao u duetu sa Ninom Badrić. Trenutno radimo na novom albumu. Do sada je snimio dvije moje kompozicije, 'Kako srce kaže' i 'Hor zvižduka'. U pjesmi 'Kako srce kaže’, Mirzu vidimo u novom svjetlu, sa nekom novom energijom i zvukom. Nadam se da će se dopasti publici. Mirza to sigurno zaslužuje'', istakao je Dino Muharemović.

Spot za pjesmu ''Kako srce kaže'' prikazuje nepregledne i prekrasne krajolike Crne Gore , a ljetnu ljubavnu priču zabilježio je mladi i talentovani reditelj Vedad Jašarević, koji potpisuje kameru, režiju i produkciju spota.

„'Kako srce kaže' prva  je pjesma koja će predstaviti album i nadam se da će je publika prihvatiti i osjetiti srcem. S druge strane, toliko je lepršava, energična i pozitivna i vjerujem da će obilježiti ovo ljeto. Dopala mi se na prvu i u meni izazvala val pozitivne energije.  Kada je u pitanju album, biće tu za svakoga ponešto, energičnih i  laganih nota, a sve pjesme su mnogo emotivne, stvarne ljubavne priče u kojima će se svako pronaći. Dugo i pažljivo smo radili na odabiru tekstova, autora, cjelokupnoj produkciji, a cijeli album zamišljen je kao koncept, kako u muzičkom tako i u vizuelnom smislu'', poručio  je Mirza Šoljanin.

Pet godina je prošlo od prvog albuma “Poljubi me”, a pred nama su potpuno nove pjeme i album koji će potvrditi zašto je Mirza  toliko poseban na muzičkoj sceni i neponovljiv umjetnik čije vrijeme tek dolazi.

Vrijedno je spomenuti neke od njegovih velikih hitova poput “Poljubi me”, ‘’Tamna strana”, ‘’Duše su se srele’’ koje su obilježile njegovo muzičko djelovanje.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.