Ministarstvo: Zaposleni Tanjuga dobiće otpremnine

Izvor: RTS, 04.Nov.2015, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministarstvo: Zaposleni Tanjuga dobiće otpremnine

Ministarstvo kulture i informisanja saopštilo je da je Vlada Srbije donela Odluku o pravnim posledicama prestanka Javnog preduzeća Novinska agencija Tanjug, kojom se predviđa da će svi zaposleni dobiti otpremnine u skladu sa Programom za rešavanje viška zaposlenih u procesu privatizacije.
Tom Odlukom će im takođe biti plaćeno za rad i angažman u periodu do donošenja Odluke o pravnim posledicama >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prestanka Javnog preduzeća Novinske agencije Tanjug, koja će biti objavljena u Službenom glasniku.
U saopštenju Ministarstva se podseća da je tokom prethodnih meseci Agencija za privatizaciju organizovala dva javna poziva za prodaju Javnog preduzeća Novinske agencije
Tanjug, koji su proglašeni neuspešnim jer nije bilo zainteresovanih kupaca.
Imajući u vidu da član 146. Zakona o javnom informisanju i medijima predviđa da Zakon o Javnom preduzeću Novinskoj agenciji Tanjug prestaje da važi datumom potpisivanja kupoprodajnog ugovora, odnosno najkasnije 31. oktobra 2015. godine, Vlada Srbije donela Odluku o pravnim posledicama prestanka Javnog preduzeća Novinske agencije Tanjug, navodi se u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaposlenima Tanjuga otpremnine

Izvor: Studio B, 04.Nov.2015

Ministarstvo kulture i informisanja saopštilo da je Vlada Srbije donela Odluku o pravnim posledicama prestanka JP Novinska agencija Tanjug, kojom će zaposleni dobiti otpremnine u skladu sa Programom za rešavanje viška zaposlenih u procesu privatizacije...Tom Odlukom će im takođe biti plaćeno za...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.