Miloradović: Narednih godina imaćemo 1.000 zvanica na bečkom balu

Izvor: Beta Video, 03.Dec.2016, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miloradović: Narednih godina imaćemo 1.000 zvanica na bečkom balu

BEOGRAD - Organizator Bečkog bala, Darko Miloradović, je stanovnik Beča ali čovek našeg porekla i on od 2012. organinizuje Bečki bal u Beogradu i želja mu je da narednih godina na balu bude čak 1.000 zvanica. On se nada da će tako na najbolji mogući način spojiti i kvantitet i kvalitet jer kada su balovi u pitanju, kako je rekao Miloradović kvalitet je uvek veoma bitan. (CH 1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

(KURIR TV) AUSTRIJSKO-SRPSKO ZAJEDNIŠTVO: Četvrti glamurozni Bečki bal održan u Beogradu!

Izvor: Kurir, 03.Dec.2016

...U simbiozi kulturno-običajnih raznolikosti uživao je establišment iz dve prijateljske zemlje Na čuvenom Bečkom balu bilo je prisutno više od 300 zvanica iz političkog, kulturnog, diplomatskog, javnog života, a organizator tog bala, Darko Miloradović, Bečlija našeg porekla koji je doveo...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.