Milo Đukanović stigao u Beograd: Sa aerodroma ga prati 20 vozila

Izvor: Blic, 09.Dec.2013, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milo Đukanović stigao u Beograd: Sa aerodroma ga prati 20 vozila

Premijer Crne Gore Milo Đukanović sleteo je u 16.40 časova na aerodrom "Nikola Tesla" i u pratnji 20 automobila se uputio ka centru Beograda. Ovo je prva zvanična poseta Đukanovića Srbiji nakon 10 godina.

I sat vremena pre nego je premijer Đukanović došao u Beograd, pojačana policijska kontrola bila je od jednog dela autoputa, pa sve do aerodroma, gde su bili maltene na svakom ćošku. U 15:30 >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sati na aerodrom je stigla i počasna garda.

Crnogorski premijer Milo Đukanović boraviće danas i sutra u prvoj zvaničnoj poseti Srbiji, nakon 10 godina. Zvanični deo posete počinje sutra, a prema nezvaničnim informacijama iz Podgorice, crnogorski premijer će večeras imati radnu večeru sa predsednikom Vlade Srbije Ivicom Dačićem.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milo Đukanović sleteo u Beograd: Sa aerodroma ga prati 20 vozila

Izvor: Blic, 09.Dec.2013

Premijer Crne Gore Milo Đukanović sleteo je u 16.40 časova na aerodrom "Nikola Tesla" i u pratnji 20 automobila se uputio ka centru Beograda. Ovo je prva zvanična poseta Đukanovića Srbiji nakon 10 godina...I sat vremena pre nego je premijer Đukanović došao u Beograd, pojačana policijska kontrola...

Nastavak na Blic...

Milo Đukanović u poseti Beogradu, prati ga 20 automobila!

Izvor: Telegraf.rs, 09.Dec.2013

Premijer Crne Gore Milo Đukanović je na aerodrom "Nikola Tesla" stigao avionom u 16.40, a sa aerodroma je u pratnji 20 automobila, otišao u centar Beograda gde će imati radnu večeru s predsednikom Vlade Srbije Ivicom Dačićem

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.