Miletić: Parada na vreme prijavljena

Izvor: Kurir, 01.Okt.2012, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miletić: Parada na vreme prijavljena

BEOGRAD - Član Organizacionog odbora beogradske Parade ponosa Goran Miletić izjavio je da je taj skup, koji treba da se održi 6. oktobra, blagovremeno prijavljen i poručio da hilugani po ulici ne bi trebalo da određuju ko ima pravo okupljanja.

"Mi podržavamo izjavu prvog potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića, da Srbija ne treba da bude hajdučka država, i ako je tako hajduci po ulici ne treba da određuju ko ima pravo na okupljanje, a ko ne", kazao je Miletić na konferenciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << za novinare.

On smatra da će ako je Srbija zemlja reda i zakona Parada ponosa biti održana. "Ako je ovo država u kojoj vladaju zakon i red onda "Beograd prajd", kao skup koji je blagovremeno i jasno prijavljen ima pravo na okupljanje", kazao je Miletić.

On je istakao da za skup 6. oktobra postoje sve gradske dozvole, a i Ministarsvu unutrašnjih poslova je predata sva dokumentacija. "Nas ne raduje činjenica da bezbednosne službe treba da odlučuju o o održavanju toga što smo mi nazvali 970 koraka slobode", kazao je Miletić. On je istakao da sa policijom postoji saradnja u organziciji i obezbeđivanju svih skupova koji će tokom ove nedelje biti održani kao najava Parade ponosa. I samu konferenciju za novinare organizacionog odbora Parade ponosa, održanu u Medija centru obezbeđivala je policija, a ispred zgrade bilo je nekoliko policijskih kola.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Miletić: Parada ponosa uredno prijavljena

Izvor: RTS, 01.Okt.2012

Goran Miletić rekao da je Parada ponosa blagovremeno prijavljena. Za skup 6. oktobra postoje sve dozvole, naglasio Miletić i poručio da huligani ne bi trebalo da odlučuju ko ima pravo na okupljanje...Član Organizacionog odbora beogradske Parade ponosa Goran Miletić izjavio je da je taj skup, koji...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.