Mile Tasić: Blic znao šta mi treba

Izvor: Blic, 24.Mar.2017, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mile Tasić: "Blic" znao šta mi treba

Mile Tasić (53) iz Beograda, prvi dobitnik vaučera od 10.000 dinara, jedan je od srećnih dobitnika prvog izvlačenja velike “Blicove” nagradne igre, koja je počela prekjuče.

Tri ista simbola na kuponu u najčitanijem dnevnom listu donela su Tasiću vaučer od 10.000 dinara za kupovinu nameštaja u prodavnicama “Forma Ideale”.

- Kao i svakog dana kupio sam ujutru “Blic” i kada sam otvorio kupon baš sam se obradovao. Prateći pravila igre, video sam da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sam se našao među dobitnicima, a šta ću od nameštaja kupiti još nisam odlučio - kaže srećni dobitnik.

Mile redovno čita “Blic” i uvek ga obraduju zanimljive priče, ali i šansa da osvoji neki lep poklon:

- Izgleda da sam srećne ruke, pa ću nastaviti da učestvujem u igrama koje organizujete. Ranije sam izvukao šminku, koju sam poklonio, a ko zna, možda dobijemi stan u Beogradu na vodi.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.