Mikser i gradonačelnik o Dvorištancetu

Izvor: Mondo, 23.Sep.2015, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mikser i gradonačelnik o "Dvorištancetu"

Mikser tim uputio je danas otvoreno pismo gradonačelniku Beograda Siniši Malom i pozvao ga da obustavi rušenje "Dvorištanceta", a gradonačelnik kaže da su korisnici tog nelegalnog objekta još u julu znali da treba da se isele.

Foto: screenshot/youtube

Mali je rekao Tanjugu da je rešenje o rušenju doneto još u januaru, a zaključak u julu i da su vlasnici, odnosno korisnici tog nelegalnog objekata znali da treba da se isele još u julu mesecu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
"Bili su u Skupštini grada, molili i tražili da ih ne diramo dokle god se ne završi letnja sezona kako bi mogli da zarade neki novac, opet u nelegalnom objekatu. Mi smo im ljudski izašli u susret. Rekli dobro, neka bude to još mesec - dva dana dok ne prođe letnja sezona, nakon toga mi radimo ono što radimo na području celog Savskog amfiteatra", rekao je gradonačelnik.

On je istakao da ništa nije urađeno brzinom svetlosti i da se na rušenje "Dvorištanceta" čeka od jula ove godine, jer je gospodin koji koristi taj nelegalni objekat, za kog pretpostavlja da ne plaća ni poreze, pošto ne plaća zakup jer je objekat nelegalan, tražio da zaradi još malo ekstra para za sebe.

Radi se samo o tome da neko ima interes da zarađuje ekstra pare u nelegalnom objektu, koji je dobio rešenje za rušenje još u julu, istakao je gradonačelnik srpske prestonice.

Gradonačelnik je ukazao da je taj nelegalni objekat gde su korisnici u navodnom zakupu, još dat u podzakup što je krivično delo i poručio im da objasne javnosti na koji način su to mislili da urade i koliko dugo je još to trebalo da im prolazi da bi ostvarili svoje privatne interese.

Mikser tim je u otvorenom pisu gradonačleniku Beograda naveo da je juče, po njegovom nalogu otpočelo rušenje "Dvorištanceta, kultne beogradske oaze dobre energije, neizostavne adrese savamalske, kulturno-turističke ponude".

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Mikser i gradonačelnik o "Dvorištancetu"

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Sep.2015

Mikser tim uputio je danas otvoreno pismo gradonačelniku Beograda Siniši Malom i pozvao ga da obustavi rušenje "Dvorištanceta", a gradonačelnik kaže da su korisnici tog nelegalnog objekta još u julu znali da treba da se isele...Mali je rekao Tanjugu da je rešenje o rušenju doneto još u januaru,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.