Metalika dolazi u Beograd: Koncert na Ušću 8. maja

Izvor: Blic, 23.Jan.2012, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Metalika" dolazi u Beograd: Koncert na Ušću 8. maja

Jedan od najomiljenijih hevi-metal bendova kod nas i u svetu "Metalika" svoj sledeći koncert u našoj zemlji održaće 8. maja na Ušću.

"Metalika" na Ušću priprema pravu poslasticu za sve fanove jer će se na njihovom repertoaru naći kompletan "Black album", uključujući i neke od svojih najvećih hitova poput "Enter Sandman", "Unforgiven", "Nothing Else Matters".

Ulaznice će se u prodaji naći od petka, 27. januara a više informacija o cenama i kategorijama ulaznice biće objavljene tokom nedelje.

U međuvremenu uživajte u jednom od njihovih hitova:

Povezane vesti: Potvrđeno: "Black Sabbath" 28. juna u Beogradu!

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Metalika u Beogradu 8. maja

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Jan.2012

Metalika 8. maja nastupa u Srbiji, na Ušću i, kako je najavljeno, izvešće ceo “Black album”. Ulaznice će se u prodaji naći od petka, 27. januara, a više informacija o cenama i kategorijama ulaznice biće objavljene tokom nedelje. Od svog osnivanja 1981. godine, bend Metalika razvio se od...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Metalika 8. maja na Ušću

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Jan.2012

Slavna hevi metal grupa Metalika održaće koncert u Beogradu 8. maja na Ušću.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.