Izvor: Nezavisne Novine, 28.Mar.2016, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi: Frank Rijkard najvažniji trener u mojoj karijeri

Jedan od najboljih fudbaler svijeta i zvijezda katalonske Barselone Lionel Mesi je izjavio da je Holanđanin Frank Rijkard bio najvažniji trener sa kojim je radio tokom dosadašnje karijere.

Ponajbolji fudbaler svijeta i zvijezda katalonske Barselone Lionel Mesi je izjavio da je Holanđanin Frank Rijkard bio najvažniji trener sa kojim je radio tokom dosadašnje karijere, prenosi AA.

Iako je najveće uspjehe sa Barselonom bilježio dok je taj tim vodio Pep Gvardiola, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Mesi ipak nije zaboravio Rijkarda koji je tinejdžeru Mesiju pružio priliku da iz omladinskog pogona pređe u prvi tim.

"Da budem iskren, svi treneri koje sam imao od dolaska u Primera diviziju su me nečemu naučili. Međutim, mislim da je najvažniji ipak bio Rijkard", kazao je 28-godišnji Mesi u intervjuu za MBC.

Mesi dalje ističe da nije siguran u kojem bi pravcu njegova karijera išla da nije bilo Rijkarda i njegove pronicljivosti da pruži priliku talentovanom dječaku da zaigra u prvom timu Barselone.

"Uvijek sam govorio kako je Rijkard izuzetno važna osoba u mom životu. On je taj koji je vjerovao u mene i pružio mi šansu", zaključio je Mesi.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Mesi: Rajkard najvažniji trener u karijeri

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Mar.2016

Fudbaler Barselone Lionel Mesi rekao je danas da je Frank Rajkard najvažniji trener u njegovoj karijeri...Mesi je status svetske zvezde stekao pod vođstvom Pepa Gvardiole, ali je za prvi tim Barselone debitovao 2004. godine kada je na klupi kluba s Nou Kampa bio Rajkard..."Svi treneri su me nečemu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.