Merdanovićeva nosila zastavu na EYOF-u

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Jan.2015, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Merdanovićeva nosila zastavu na EYOF-u

Šejla Merdanović, talentovana i jedna od najperspektivnijih takmičarki u alpskom skijanju, nosila je sinoć zastavu Bosne i Hercegovine na ceremoniji svečanog otvaranja 12. evropskog zimskog olimpijskog festivala mladih - EYOF u austrijskom Montafonu.

Bh. olimpijski tim stigao na odredište nakon dugog i napornog putovanja, ali tvrde da ih to neće spriječiti da se u što boljem izdanju pokažu u konkurenciji više od 1.000 sportista iz 40 evropskih država.

"Nakon 17 sati >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << putovanja kombijem i kratkog noćnog odmora, svi naši takmičari su već u nedjelju izuzetno marljivo trenirali. Njihovi treneri učestvovali su na strukovnim sastancima u organizaciji matične internacionalne federacije (FIS, IBU, itd.) Atmosfera u ekipi je odlična, svi su zdravi i s nestrpljenjem čekamo prve nastupe", kazao je Said Fazlagić, generalni sekretar OK BiH i šef bh. misije na ovogodišnjem EYOF-u.

Na festival, koji će trajati do 31. januara, boje BiH će braniti Stefan Anić (ski-trčanje), Teodora Đukić i Sara Mumović (biatlon i ski-trčanje), Emir Lokmić i Šejla Merdanović (alpsko skijanje), Alma Šehić (umjetničko klizanje) i Boris Škipina (biatlon). Takmičenja će biti održana u osam sportova i 16 disciplina.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.