Nastavak saslušanja Bijelića i Blagojevića

Izvor: RTS, 14.Apr.2014, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavak saslušanja Bijelića i Blagojevića

Bivši gradski menadžer Aleksandar Bijelić stigao nešto pre 10 sati, na saslušanje u beogradsku policiju, zbog sumnji u malverzacije u vezi sa rekonstrukcijom Bulevara Kralja Aleksandra u Beogradu.

Bijelić, bivši direktor Agencije za investicije Marko Blagojević i još pet osoba saslušani su u subotu u okviru predistražnog postupka u vezi sa rekonstrukcijom Bulevara kralja Aleksandra, saopštila je tada Direkcija policije i Policijska uprava Beograd navodeći da se sumnja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da je nezakonitim izborom ponuđača budžet Grada Beograda oštećen za oko šest miliona evra.

Lider DS-a Dragan Đilas rekao je u subotu da niko iz njegovog tima u vreme dok je bio gradonačelnik Beograda nije prekršio zakon, uključujući i Bijelića i Blagojevića.

"Ponosan sam na sve što sam uradio sa svojim timom i siguran sam da niko iz mog tima nije prekršio zakon i zahvaljujući tome Beograd danas izgelda kako izgleda", rekao je Đilas, na konferenciji za novinare.

Bijelić je na konferenciji za novinare, koja je održana prošle sedmice, izjavio da je sve radio po zakonu i da je spreman da se odazove pozivu nadležnih organa, a imovinu uredno prijavljivao.

On je tada, povodom medijskih napisa da će biti uhapšen, rekao da nema potrebe da se u tabloidima najavljuje njegovo hapšenje.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nastavak saslušanja Bijelića

Izvor: RTS, 14.Apr.2014

U beogradskoj policiji nastavljeno saslušanje bivšeg gradskog menadžera Aleksandar Bijelića i njegovih saradnika zbog sumnji u malverzacije u vezi sa rekonstrukcijom Bulevara Kralja Aleksandra u Beogradu. ..Tokom saslušanja, direktoru preduzeća "Balkan gradnja" Stanku Božiću pozlilo je i kolima...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.