Meksiko: Spalili muškarce koji su kamionom udarili dečaka

Izvor: Blic, 08.Feb.2014, 09:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meksiko: Spalili muškarce koji su kamionom udarili dečaka

Meštani jednog sela na jugu Meksika spalili su dvojicu muškaraca koji su malim kamionom udarili i povredili dečaka, saopštili su zvaničnici.

Oko 200 meštana sela Čakte iz južne meksičke države Čiapas, uhvatili su i vezali dvojicu muškaraca koji su kamionetom punim voća i povrća udarili 12-godišnjeg dečaka, navela je kancelarija državnog tužilaštva.

Dečak je u udesu slomio ruku i njegovo stanje je stabilno, ali su razjareni meštani spalili muškarce, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji su imali 23 i 45 godina, prenela je agencija AFP.

Ovo je razbesnelo stanovnike rodnih mesta linčovanih muškaraca koji su oteli šest meštana sela Čakte, preteći da će ih spaliti u znak odmazde.

Linčovanje u Čiapasu nije neoubičajena pojava, a prema zvaničnim podacima devet takvih slučajeva se desilo u 2012. godini.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Spalili muškarce, jer su kolima udarili dečaka (12)!

Izvor: Telegraf.rs, 08.Feb.2014

Meštani jednog sela na jugu Meksika spalili su dvojicu muškaraca koji su malim kamionom udarili i povredili dečaka, saopštili su zvaničnici. Oko 200 meštana sela Čakte iz južne meksičke države Čiapas, uhvatili su i vezali dvojicu muškaraca koji su kamionetom punim voća i povrća udarili...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.