Izvor: Nezavisne Novine, 24.Maj.2016, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maturanti Građevinske škole uljepšali ulice Banjaluke

BANJALUKA - U prekrasnim haljinama i odjelima, sa osmijehom na licu maturanti Građevinske škole prošetali su od Trga Krajine do Hotela Bosna gdje su nastavili sa slavljem.

Defile kroz centar grada, kao i fotografisanje sa uzbuđenim roditeljima, prijateljima i dojučerašnjim školskim kolegama pratili su trubači.

Maturantkinja Dajana Vujasinović koja je došla u pratnji roditelja i najboljih prijatelja kaže da će srednjoškolske dane pamtiti po monogo čemu. “Sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << lijepe trenutke koje sam provela u Građevinskoj školi pamtiću cijeli život, a one manje lijepe ću vjerovatno zaboraviti”, kaže kroz smijeh Dajana i dodaje da je polaganjem ispita zrelosti postigla nešto u životu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.