Masakr na utakmici, bombaš razneo 40 ljudi!

Izvor: Mondo, 23.Nov.2014, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Masakr na utakmici, bombaš razneo 40 ljudi!

Bombaš samoubica ušetao je danas među gledaoce odbojkaške utakmice na istoku Avganistana, aktivirao eksploziv kojim je bio opasan i pri tom ubio najmanje 40 ljudi.

Foto: Ilustracija, Guliver/Getty Images/Thinkstock

Predstavnik provincije Paktija, Muhles Afgan rekao je da je u tom napadu u oblasti Jahua Hel, ranjeno najmanje 50 ljudi i da je na finalnoj utakmici jednog odbojkaškog turnira bilo nekoliko stotina gledalaca, preneo je Rojters.

Prema njegovim rečima, većina nastradalih su civili.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Masakr na utakmici, bombaš razneo 45 ljudi!

Izvor: Mondo, 23.Nov.2014

Bombaš samoubica ušetao je danas među gledaoce odbojkaške utakmice, aktivirao eksploziv kojim je bio opasan i pri tom ubio najmanje 45 ljudi...Foto: Ilustracija, Guliver/Getty Images/Thinkstock..Incident se dogodio na istoku Avganistana...Predstavnik provincije Paktija, Muhles Afgan rekao je da je...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.