Marjana je skakala sa bandžija, a onda je UDARILA GLAVOM o stenu (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Maj.2016, 00:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marjana je skakala sa bandžija, a onda je UDARILA GLAVOM o stenu (VIDEO)

Tinejdžerka Marjana (19) skakala je sa bandžija u mermernom kamenolomu nedaleko od grada Murmanska i udarila više puta u stenu! Srećom po nju, imala je na sebi kacigu koja je spasla od ozbiljnijih povreda.

Na društvenim mrežama pojavio se šokantan snimak koji je izazvao brdo komentara. Na snimku se čuju komentari njenih šokiranih prijatelja koji komentarišu: "Da li se povredila? Kako se ovo desilo? Kako je ovo moguće"?

Naizgled je sve delovalo normalno. Marjana je >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << bila vezana za vrpcu bandžija i skočila je dole u dolinu. Ali, kako klip pokazuje, ona se nije vratila gore i zamahnula je oštro prema drugoj strani, a potom je udarila u stenu, prenosi mirror.co.uk.

Marjana je prebačena u bolnicu gde su joj konstatovane lakše povrede.

Pogledajte ovaj užasan snimak:



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.