Marić: Nema indicija da je ima nestalih u okolini Kladova

Izvor: Blic, 16.Sep.2014, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marić: Nema indicija da je ima nestalih u okolini Kladova

Načelnik Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova Predrag Marić rekao je da u okolini Kladova kojE je pogođeno prirodnim nepogodama, za sada ''nema ni pozitivnih ni negativnih indicija da ima nestalih''.

"Ima lica za kojima se traga, ali još nema ni pozitivnih ni negativnih indicija da su oni nestali. Videćemo šta će biti u roku od 48 sati, možda se pojave", rekao je Marić.

On je dodao da je sličnih situacija bilo i prilikom majskih poplava >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Obrenovcu, pa su neke osobe za koje se sumnjalo da su nestale, naknadno pojavile.

Oko 500 ljudi je evakuisano iz okoline Kladova. Pojedini mediji objavili su nezvanične informacije da se tri osobe vode kao nestale.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Nema opasnosti od velikih reka"

Izvor: B92, 16.Sep.2014

Načelnik Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova Predrag Marić rekao je da nema opasnosti od izlivanja velikih reka u Srbiji...On je istakao da u ugrožena područja koja su zahvatile bujične poplave stiže pomoć..."Iako smo upozoravali na bujične poplave ovakve razmere niko...

Nastavak na B92...

Nema više životno ugroženih

Izvor: Akter, 16.Sep.2014

Načelnik sektora za vanredne situacije Predrag Marić rekao je večaras da u okolini Kladova nema životno ugroženih i dodao da su sve službe spremne za najavljeni nivo reke Nere kod Kusića čiji će vodostaj sutra dostići granicu redovne odbrane od poplava.."Nema opasnosti od velikih reka u Srbiji,...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.