Manifestacija “Gledaj me srcem“ povodom Međunarodnog dana tolerancije

Izvor: Kurir, 18.Nov.2014, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manifestacija “Gledaj me srcem“ povodom Međunarodnog dana tolerancije

Ovakve manifestacije su važne, jer glasno govore o temama ljudskih prava i uče nas da živimo sa razlikama, rekal je Suzana Paunović

Uključivanje dece i mladih sa problemima u razvoju u svakodnevni način života od velikog je značaja. Oni su isti kao i svi mi, imaju iste želje i iste potrebe, a zbog nekih svojih nedostataka više su motivisani za rad i uspeh na poslu. Oni moraju biti integrisani u društvo, a naš zadatak je da im u tome zajedničkim snagama pomognemo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Korisnici Ustanove za decu i omladinu „Sremčica“ svakodnevno čine velike korake. Koliko su vredni, kreativni i uporni dokazali su i na manifestaciji „Gledaj me srcem“ koja je organizovana 15.novembra povodom obeležavanja Svetskog dana tolerancije, ali i završetka projekta „Škola umetničkih veština“ koji je Centar za omladinu „Tvoja Srbija“ realizovao u partnerstvu sa Domom „Sremčica“ i srednjom školom Artimedia, uz podršku Saveta Evrope.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.