Mali: Uskoro obnova nasipa duž reka

Izvor: B92, 28.Avg.2014, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali: Uskoro obnova nasipa duž reka

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je da su završeni projekti za obnovu nasipa uz reke u Beogradu i da bi radovi uskoro trebalo da počnu.

"Projekti su završeni, obavljene su dodatne konsultacije sa predstavnicima preduzeća Beogradvode i Srbijavode, kao i sa Republičkom direkcijom za vode i pitanje je dana kada će se krenuti u njihovu realizaciju", rekao je Mali prilikom obilaska Obrenovca.

Kako je saopšteno iz gradske uprave, gradonačelnik je u Obrenovcu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji je bio polavljen u maju, prisustvovao početku izgradnje prve kuće koja se gradi na parceli vlasnika iz sredstava Evropske unije. Mali je rekao da će kuća biti završena za dva i po meseca. "Prisustvujemo početku izgradnje prve od 60 novih kuća koje su u potpunosti uništene u majskim poplavama. Bilo je potrebno malo vremena da bi se krenulo u obnovu i izgradnju novih kuća, pre svega, zbog procedure EU i odabira izvodjača radova", rekao je on. Mali je rekao i da je završena rekonstrukcija vrtića "Nevena" u Obrenovcu koji će početi da radi 1. septembra, dok se sanacija još dva završava ove sedmice.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.