Maja Japundža i Nataša Miljković opet zajedno?

Izvor: Mondo, 23.Avg.2014, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maja Japundža i Nataša Miljković opet zajedno?

Nekadašnje voditeljke Jutarnjeg programa od jeseni, navodno, rade zajedničku emisiju na RTS-u

Foto: YouTube screenshot

 Omiljena TV lica Maja Japundža Nikolić i Nataša Miljković od jeseni navodno počinju da rade zajedničku, autorsku emisiju na Javnom servisu. Povezane vestiDobro jutro živote

Emisija će biti "kolažnog tipa" i biće emitovana u popodnevnim časovima, piše "Informer".

"Suviše je rano da pričam o bilo čemu, ništa još >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nije dogovoreno i jasno definisano", rekla je voditeljka Nataša Miljković koja je juče odjavila svoj zadnji Jutarnji program.

Ubrzo po objavljivanju poruke na Twitteru kojom je otkrila da više neće voditi emisiju, brojni "tviteraši" su uputili apel Maji Japundži i Nataši Miljković da se vrate u Jutarnji program

Nataša i Maja su karijeru počele na BK televiziji.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.