Maja Gojković u poseti Kuvajtu

Izvor: Radio 021, 05.Maj.2015, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maja Gojković u poseti Kuvajtu

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković počeće danas dvodnevnu posetu Kuvajtu.

Ona će se sastati sa zvaničnicima te države sa kojima će razgovarati o unapređenju odnosa dve zemlje i intenziviranju parlamentarne saradnje.

Kako je najavio kabinet predsednice parlamenta, Maja Gojković će razgovarati sa predsednikom Skupštine Kuvajta Marzukom Alijem al-Ganimom i premijerom te zemlje šeikom Džaberom al-Mubarakom al-Sabahom.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Intenziviranje parlamentarne saradnje

Izvor: Akter, 06.Maj.2015, 08:27

Tokom prve posete predsednika Skupštine Srbije Kuvajtu, Maja Gojković je pozvala predsednika Skupštine Kuvajta Al-Ganima da dođe u posetu Srbiji..U razgovoru predsednice Skupštine Srbije Maja Gojković, koja boravi u zvaničnoj poseti Kuvajtu, sa predsednikom skupštine Marzuk Ali al-Ganimom ocenjeno...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.