Magla i kiša usporavaju saobraćaj: Deo auto-puta zatvoren zbog posete IVANOVA

Izvor: Telegraf.rs, 28.Okt.2016, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Magla i kiša usporavaju saobraćaj: Deo auto-puta zatvoren zbog posete IVANOVA

Kolovozna traka auto-puta koja vodi ka Nišu privremeno će biti zatvorena danas u jutarnjim satima na graničnom prelazu Preševo.

Policija je saoštila da će  zatvoriti  saobraćaj zbog posete predsednika Makedonije Ðorđa Ivanov.

Kako se navodi u saopštenju MUP-a, saobraćaj će takođe biti privremeno zatvaran i sutra na trasi kretanja eskortne kolone.

Iz MUP-a apeluju na građane da imaju razumevanja za aktivnosti policije i da koriste alternativne pravce.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />
Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Saobraćaj tokom jutra poslednjeg radnog dana ove nedelje u Srbiji, je umerenog intenziteta, bez većih gužvi i zastoja na putevima I i II reda.

Kako se, međutim, već u prvim popodnevnim satima očekuje veći broj vozila, savetuje se vozačima više tolerancije i strpljenja za volanom.

Auto-moto savez Srbije skreće pažnju na mokre i klizave kolovoze koje će uslovljavati najavljena kiša u pojedinim krajevima zemlje, dok je u višim planinskim predelima moguć i sneg.

Foto: Tanjug/Oksana Toskić

Magla ovog jutra smanjuje vidljivost na području Crnog Vrha i Kopaonika, a veći oprez takođe zahtevaju i deonice na kojima su i dalje u toku radovi.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije na graničnim prelazima, na putničkim terminalima, trenutno, nema dužih zadržavanja od 15-20 minuta.

(Telegraf.rs / Tanjug)

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.