Madriđani dočekali Toresa (VIDEO)

Izvor: Mondo, 30.Dec.2014, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Madriđani dočekali Toresa (VIDEO)

Doduše, samo crveno-bela strana Madrida, odnosno navijači Atletika.

Foto: MN Press Fernando Tores na Karaburmi 2004, u utakmici protiv OFK Beograda

Fernando Tores se vratio kući.

"Dete" Atletiko Madrida će uskoro ponovo zaigrati u crveno-belom dresu, posle šest i po godina provedenih u Liverpulu, Čelsiju i Milanu.

Povratak u klub u kojem je ponikao izazvalo je oduševljenje navijača "jorgandžija", koji su u velikom broju došli na aerodrom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da dočekaju svog ljubimca.



Svojevremeno najbolji igrač Atletika i repezentativac Španije igraće na pozajmicu do juna 2016, pošto je Milan otkupio njegov ugovor od Čelsija.

Tores je dres Atletika nosio od 2001. do 2007. i na 244 utakmice postigao je 91 gol.

Potom je sa velikim uspehom igrao za Liverpul, a 2011. godine angažovao ga Čelsi za rekordan transfer Premijer lige od 60 miniona evra.

Čelsi je ove sezone pozajmio Toresa Milanu na dve godine, ali je za roso-nere postigao samo jedan gol na 10 utakmica u Seriji A, pa je prosleđen Atletiku.

Tores je za reprezentaciju Španije odigrao 110 utakmica i postigao 38 golova.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Navijači Atletika pozdravili povratak Toresa u Madrid

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Dec.2014

MADRID - Navijači Atletika priredili su spektakularan doček za Fernanda Toresa na aerodromu u Madridu, nakon što je dogovoreno da poznati fudbaler ponovo obuče dres aktuelnog prvaka Španije...Toresa je na aerodromu, pored mnogobrojnih novinara, dočekalo na desetine pristalica Atletika, koji su...

Nastavak na Nezavisne Novine...

VIDEO: Kako su navijači Atletika dočekali "El Ninja"?

Izvor: Vesti-online.com, 30.Dec.2014

Dete Atletika, Fernando Tores, vraća se kući, na "Vinsente Kalderon". Posle košmarnih godina u Čelsiju i loše polusezone u Milnanu, nekadašnji ljubimac navijača "jorgandžija" stigao je u Madrid...Nekoliko hiljada navijača Atletika i mnogobrojne televizijske ekipe propratile su povratak Toresa...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.