Mađarski mediji: Ranjen migrant u blizini Horgoša

Izvor: N1 televizija, 03.Dec.2016, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mađarski mediji: Ranjen migrant u blizini Horgoša

Mađarski mediji objavili su vest da je nepoznata osoba pucala na migrante u blizini Horgoša i da je tom prilikom jedan od njih ranjen.

Kako prenosi Mađarska televizija M1,  vlasti Srbije su "odredile embargo" na objavljivanje te vesti.

"Saznaje se da su tri Iranca iz kampa prema obližnjoj benzinskoj pumpi krenula oko 18 časova, a dok su pešačili kraj puta, neko je pucao na njih. Muškarac od 36 godina je pogodjen u stomak. Migranti su videli trojicu muškaraca >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << koji su bežali sa nadvožnjaka", javio je M1, a prenosi portal Vojvodina danas (www.vajma.info).Madjarska televizija je navela da "nije isključeno da su počinioci krijumčari ljudima".

Prema navodima tog medija, bilo je previdjeno da jedan od napadnutih muškaraca udje u tranzitnu zonu u utorak, a drugi dan posle, kako bi predali svoju molbu za azil.

Dodaje se da je ranjeni migrant smešten u subotičku bolnicu, kao i da na njega nije pucano iz pištolja, već iz oružja većeg kalibra.  Vest su objavili i mađarska državna agencija a preneli su je i svi tamošnji portali.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Ranjen migrant u blizini Horgoša

Izvor: N1 televizija, 03.Dec.2016

Nepoznata osoba pucala je u utorak na migrante u blizini Horgoša. Kako je za N1 potvrđeno u MUP Srbije, jedan od njih je pogođen i ima lakše telesne povrede...U MUP-u dodaju da je ranjen metkom manjeg kalibra a da su lekari konstatovali lakše povrede...Policija ispituje navode a o svemu je obavešteno...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.