Mačak sa dva lica doživeo svoj 12. rođendan

Izvor: Blic, 28.Sep.2011, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mačak sa dva lica doživeo svoj 12. rođendan

Mačak Frankenlui pravo je čudo prirode. Zbog genetske deformacije, ovaj mačak ima dva nosa, dvoja usta i tri oka. Trebalo je da živi samo nekoliko dana ali je doživeo svoj 12. rođendan!

Mačor Frankenlui je zaslužio i mesto u Ginisovoj knjizi rekorda kao najstarija mačka sa licem boga Janusa.

Njegova vlasnica je bivša veterinarska sestra koja želi da ostane anonimna.

Ova neobična životinja postala je i prava zvezda na internetu, budući da njegovi snimci na Jutjubu imaju na hiljade pregledavanja.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mačka sa dva lica za Ginisa! (VIDEO)

Izvor: S media, 28.Sep.2011

Frenk-end-Lui je najstarija mačka sa dva lica na svetu. Ona je nedavno proslavila 12. rođendan i time stekla pravo da uđe u Ginisovu knjigu rekorda. ..Mačak sa dva lica, Frenk-end-Lui je nedavno proslavio 12. rođendan i time stekao pravo da uđe u Ginisovu knjigu rekorda...On je ujedno i najstarija...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.