MUP: Prijava za skup Jankovića nije bila u skladu sa zakonom

Izvor: N1 televizija, 15.Mar.2017, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP: Prijava za skup Jankovića nije bila u skladu sa zakonom

Načelnik Policijske stanice Savski venac Radovan Gatarić rekao je da su svi dobrodošli da održe i prijave javne skupove, gde god žele i kada god žele, ali to moraju uraditi u skladu sa zakonom, što nije bio slučaj i sa prijavom pristalica Saše Jankovića.

"Prijave javnih skupova moraju biti uredne i u skladu sa zakonskim propisima Republike Srbije. Zato ističem da svi zainteresovani koji žele da prijave neki skup na teritoriji PS Savski venac, to mogu da učine u bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << kom terminu održavanja skupa, ali je važno da to urade u skladu sa Zakonom o javnom okupljanju", rekao je načelnik Gatarić.

Podsetimo, predsednički kandidat Saša Janković napisao je ranije danas na svom Tviter nalogu da je policija "fizički odbila da primi prijavu skupa u Savamali".

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Saša Janković ipak u Savamali?

Izvor: Mondo, 15.Mar.2017

Policija Savskog venca tvrdi da ne ometa održavanje predizbornog skupa predsedničkog kandidata Saše Jankovića u beogradskoj Savamali, ali da taj skup mora biti prijavljen po zakonu...Foto: Mondo/ Goran Sivački..Načelnik Policijske stanice Savski venac Radovan Gatarić rekao je večeras da su svi...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.