Izvor: Blic, 11.Avg.2017, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOJA MRSNA BALKANSKA SVADBA Pozvao je njegovu ženu na ples, a onda su POLETELE NAOČARE, PEPELJARE, PROTEZE...

Opšta tuča izbila je u jednom restoranu u Zadru gde se održavala svadbena večera tokom koje su letele flaše, pepeljare, zubne proteze i naočare, piše "Slobodna dalmacija".

Tuča je izbila nakon što je Ž.M. (58) polio vodom prijatelja M.B. jer je na ples pozvao njegovu suprugu. Kad mu je njegov sin prigovorio, Ž. M. je prema njemu bacio staklenu bocu, ali kako se ovaj izmakao, staklena boca pogodila je u glavu njegovu suprugu A. B. koja je plesala na plesnom podijumu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Žena je zadobila rasekotinu desnog obraza i polomljen joj je zub, ali sukob je tek tada počeo. Ž.M. je nakon toga udario i u nos pepeljarom M.B. koji je zadobio nagnječenja nosa i površinske povrede glave, piše "Slobodna dalmacija".

Pepeljarom u glavu

Osuđeni Ž.M. je na sudu ispričao da je te večere mladoženji najpre prigovorio što na večeri sviraju "cajke" jer je on invalid Domovinskog rata, pa mu ta muzika smeta. Naveo je da bocu nije mogao da baci jer su na njemu bila tri konobara, a tri na M.B., dodavši kako je ovaj njega gušio i tukao šakom, a i on njega "normalno". Njegova gospođa je, kako je rekao, od straha i šoka krenula prema vratima.

- Kada me pogodio pepeljarom izletela mi je proteza, pao sam i uzeo pepeljaru i krenuo da ga gađam, ali sam promašio - posvedočio je pred sudom 58-godišnjak.

- U tom me trenutku M.B. uhvatio rukama za vrat i počeo da me guši - rekao je na sudu, na što je M.B. objasnio da ga je 58-godišnjak udario tako da mu je izbio jedno staklo iz naočala.

Tražili protezu na podu

- Kad smo se potukli počeli smo da se rvemo, guramo, udaramo rukama. Gađao sam ga čašom jer je on bocom gađao mog sina. Nevesta mi je direktno sa svadbe otišla u bolnicu. Imala je posekotinu na desnoj strani lica i zub joj je razbijen - rekao je M.B.

Jedna od svedokinja je dodala kako je zajedno sa suprugom Ž.M. tražilo njegovu protezu na podu.

- Čim mu je našla protezu, supruga je uzela torbu, napustila prostor i otišla u predvorje - kazala je.

Drugi svedok je dodao kako se sve dogodilo u tri sekunde oko ponoći kada "mozak baš ne radi".

Nesrećna svadba odigrala se 2013. godina, zbog koje je na Opšinskom sudu u Zadru na uslovnu kaznu od osam meseci osuđen Ž. M. (58).

Zadranin se teretio za dva krivična dela, ugrožavanje života i nanošenje telesnih povreda. "Krvava" večera, završila se odlaskom mladenaca, i mladoženjinom porukom gostima s mikrofona "ajte svi u p... materinu".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.