MERAK: Vesna Zmijanac čezne za kafanom

Izvor: Kurir, 12.Nov.2013, 07:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MERAK: Vesna Zmijanac čezne za kafanom

Pevačica u petak izašla da se provede uz svog kolegu Marinka Rokvića

Vratila se na „mesto zločina“.

Vesna Zmijanac je u petak izašla da se provede uz svog kolegu Marinka Rokvića, koji je te večeri nastupao u „Fensi kafani“, ali ju je atmosfera toliko obuzela da se u jednom momentu i sama latila mikrofona.

Folkerka je prošle sezone u ovoj ekskluzivnoj kafani nastupala svakog četvrtka, ali i otkako tu više ne radi, veoma je čest >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << gost u jednom od najpopularnijih mesta za provod u Beogradu, gde izlaze i mnoge druge poznate ličnosti.

- Pevačica je bila baš u elementu! Sve vreme je uživala u pesmama svog dragog kolege i videlo se da je došla da uživa. Ali poseban merak je nastupio u celoj kafani kad se Vesna Rokviću pridružila na bini i zapevala zajedno s njim - priča izvor koji se takođe proveo u sjajnoj kafanskoj atmosferi u petak uveče.

Nije slučajno da se vrhunski pevači uvek vraćaju svom izvoru, jer prave meraklije najbolje zvuče u prirodnom ambijentu.

(M. K. V.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

MERAK: Vesna Zmijanac čezne za kafanom

Izvor: Dzungla.org, 12.Nov.2013

Pevačica u petak izašla da se provede uz svog kolegu Marinka Rokvića OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.