MARJANOVIĆI PRITERANI UZA ZID: Jelenin svekar je NAJSLABIJA KARIKA, evo šta ga očekuje NAREDNIH DANA

Izvor: Telegraf.rs, 25.Jun.2016, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARJANOVIĆI PRITERANI UZA ZID: Jelenin svekar je NAJSLABIJA KARIKA, evo šta ga očekuje NAREDNIH DANA

Policija je najavila da će u narednih nedelju dana ponovo saslušati Zorana i Vladimira Marjanovića, supruga i svekra ubijene pevačice Jelene Marjanović.

- Namera inspektora koji rade na ovom slučaju jeste da još jednom ispitaju sve članove porodice Marjanović, jer se očekuje da će neko od njih uskoro popustiti i reći istinu o Jeleninom ubistvu. Policija više nema nikakvih nedoumica oko toga da oni dosta toga znaju o ovom zločinu, potrebno im je samo priznanje kako bi zatvorili >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << krug i pronašli ubicu. U protekle dve nedelje ispitani su Jelenin dever Miloš i svekrva Zorica i već kod njih je uočeno dosta konfuznih i kontradiktornih tvrdnji. U policiji veruju da je svekar Vladimir najslabija karika u porodici i da će, ukoliko ga dovoljno pritisnu, izvući od njega istinu. Zatim će saslušati još jednom Jeleninog supruga Zorana, a onda ga suočiti sa onim što su policiji rekli njegovi članovi porodice. Tako bi Marjanovići praktično bili priterani uza zid i naterani da kažu sve što znaju o Jeleninom ubistvu - izjavio je izvor blizak istrazi za Informer.

Poznati kriminolog i bivši obaveštajac Boža Spasić tvrdi da će policija nakon drugog kruga ispitivanja doći do razrešenja ubistva.

- Inspektori su sproveli odličnu taktiku. Ponovo saslušavaju najsumnjivije osobe i one koje su na prvom ispitivanju davale kontradiktorne izjave. Nakon toga kreće ozbiljna i detaljna analiza. Sve izjave porodice Marjanović će se sklapati i ukrštati i porediti sa njihovim ponašanjem sa početka istrage - objašnjava Spasić.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

MARJANOVIĆI PRITERANI UZA ZID: Jelenin svekar je NAJSLABIJA KARIKA, evo šta ga očekuje NAREDNIH DANA

Izvor: Cafe.ba, 25.Jun.2016

Na saslušanju u policiji ponovo će se naći suprug ubijene pjevačice, Zoran Marjanović, kao i njegov otac Vladimir koji bi mogao da otkrije ko je ubio Jelenu

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.