MARADONA: Mesi je usamljen, moramo da se probudimo

Izvor: Kurir, 02.Jul.2014, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARADONA: Mesi je usamljen, moramo da se probudimo

Još nismo ni počeli da igramo najbolje što možemo. Ekipa ne ume da promeni ritam, zbog toga sam zaista besan. Argentina mora da igra mnogo, mnogo bolje, rekao je slavni fudbaler

BUENOS AJRES - Legendarni argentinski fudbaler Dijego Maradona ponovo je kritikovao igru "gaučosa", ovaj put posle pobede nad Švajcarskom (1:0) u osmini finala Mundijala.

Maradona je kao glavnog krivca opet označio selektora Alehandra Sabelju, jer navodno taj stručnjak ne ume da inspiriše >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ekipu da pruži maksimum.

"Još nismo ni počeli da igramo najbolje što možemo. Ekipa ne ume da promeni ritam, zbog toga sam zaista besan. Argentina mora da igra mnogo, mnogo bolje", rekao je Maradona za Klarin.

On je dodao i da najbolji argentinski igrač Lionel Mesi trenutno deluje veoma usamljeno na terenu.

"Vezni red Argentine ne pokazuje inicijativu, ne preuzima stvari u svoje ruke. Ako Mesi ne bude mogao sam da reši sledeći meč, ispašćemo u četvrtfinalu. Čini mi se da ekipa igra sa 40 odsto svojih mogućnosti. Ako se ne probudimo, imaćemo problem protiv Belgije", zaključio je Maradona.

Meč četvrtfinala Mundijala između Argentine i Belgije igra se u subotu u Braziliji.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dijego je besan

Izvor: Mondo, 02.Jul.2014

"Ekipa ne ume da promeni ritam, zbog toga sam zaista besan", kaže legendarni Dijego Armando Maradona, bivši selektor..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.