MALOLETNI NAPASNICI: Otac zvani Buva tera maloletne sinove da pljačkaju

Izvor: Kurir, 26.Nov.2014, 08:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MALOLETNI NAPASNICI: Otac zvani Buva tera maloletne sinove da pljačkaju

Tu decu je teško kontrolisati, a izuzetno su nasilni. Nose noževe sa sobom, kažu komšije

BEOGRAD - Braća I. N. (10) i J. N. (13), koji su osumnjičeni da su sa još jednim maloletnikom u ponedeljak oko 17 sati ponovo napali i uz pretnju opljačkali starca, ne pojavljuju se više u baraci na Miljakovcu u kojoj su živeli s roditeljima, saznaje Kurir.

Komšije nerado govore o ovoj porodici jer se plaše.

- Tu decu je teško kontrolisati, a izuzetno su nasilni. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Nose noževe sa sobom, ne znam koliko roditelji mogu da utiču na njih, ali da su moja, odavno bi bila u zatvoru. Jutros je bila policija i tražila ih, međutim, ovde u kraju nisu se pojavljivali više od mesec dana - kažu komšije.

Oni navode da se ova porodica doselila iz sela Bavanište kod Pančeva pre nekoliko godina i da ih je devetoro.

- Njihovog oca ovde svi znamo po nadimku Buva. Sa ženom živi u vanbračnoj vezi i imaju sedmoro dece, koju teraju u pljačku da bi imali od čega da žive - kažu  njihivu poznanici.

Braća banditi osumnjičeni su za napad na književnika Rašu Popova, a nakon njihovog napada preminuo je Stjepan Hrvatin (80). Ukupno se terete za više od 300 krađa.

(J. R.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.