Ljubičić: Neshvatljive kritike na račun vežbe Drina 2016

Izvor: RTS, 28.Avg.2016, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubičić: Neshvatljive kritike na račun vežbe "Drina 2016"

Državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova Jana Ljubičić istakla je da su neshvatljive izjave onih koji kritikuju napore koje Srbija i Republika Srpska ulažu u borbu protiv terorizma.
Jana Ljubičić smatra da su, u vremenu kada se ceo svet bori protiv te pošasti koja je globalna pretnja, takve optužbe u najmanju ruke neozbiljne i neprimerene, a pre svega neosnovane.

"Nije jasno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kako jačanje kapaciteta u borbi protiv terorizma može dovesti do krize u dobrosusedskim odnosima", izjavila je Ljubičićeva, a saopštilo Ministarstvo unutrašnjih poslova.
Dodala je da je antiteroristička vežba "Drina 2016" izvedena na teritoriji Srbije i da joj je cilj bio jačanje i saradnja u borbi protiv terorizma i svih bezbednosnih izazova.
"Srbija je suverena država i neće dopustiti da joj bilo ko sa strane određuje šta će raditi na svojoj teritoriji", zaključila je Ljubičićeva.
Potpredsednik RS Ramiz Salkić rekao je ranije danas da smo ovih dana svedoci zabrinjavajućeg zveckanja naoružanjem na Drini, u okviru policijskih vežbi, čime se mogu dovesti u krizu dobrosusedski odnosi BiH i Srbije.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUP odgovara potpredsedniku RS: Neshvatljive izjave

Izvor: B92, 28.Avg.2016

Državna sekretarka MUP Srbije Jana Ljubičić izjavila je da su neshvatljive izjave "onih koji kritikuju" napore koje Srbija i RS ulažu u borbu protiv terorizma...Ona je istakla i da su te optužbe "neozbiljne, neprimerene i neosnovane"..."Nije jasno kako jačanje kapaciteta u borbi protiv terorizma,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.