Lista najisplativijih destinacija na svetu: Najveće iznenađenje je Beograd

Izvor: B92, 04.Okt.2015, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lista najisplativijih destinacija na svetu: Najveće iznenađenje je Beograd

Putovanje iz snova nije lak zadatak, naročito ako imate ograničen budžet. Tutistički web portal “Trivago“ za svoje čitaoce sastavio je popis 25 svetskih destinacija koje nisu samo zabavne, već i finansijski isplative.

Top lista je sastavljena na osnovu mišljenja čitalaca sa prosečnim ocenama hotela i najtraženijim destinacijama na njihovim web stranicama. U izbor su ušli samo gradovi sa najmanje 50 hotela i barem 150 čitalaca po hotelu.

Na osnovu ovakvih kriterijuma, grad koji se najviše isplati je Beograd.

Pogledajte listu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Beograd prvi na listi naisplativijih turističkih destinacija

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Okt.2015

Turistički internet portal "Trivago" sastavio je listu 25 svetskih destinacija koje su ne samo zabavne, nego i finansijski isplative, a prvo mesto zauzeo je Beograd...Iza srpske prestonice su se plasirali ruski gradovi Sankt Peterburg i Moskva na drugom i trećem mestu, a slede Santjago, Istanbul, Buenos...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.