Likvidacija na šinama: Velja Nevolja na saslušanju

Izvor: Mondo, 06.Feb.2017, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Likvidacija na šinama: Velja Nevolja na saslušanju

Veljko Belivuk koji se sumnjiči da je 30. januara centru Beograda likvidirao Vlastimira Miloševića (34) danas će biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Foto: Tanjug/printscreen

Nakon saslušanja tužilaštvo će odlučiti o daljem toku postupka, kao i da li će tražiti da mu se odredi pritvor, rečeno je Tanjugu u tom tužilaštvu.

Veljko Belivuk poznat i kao Velja Nevolja je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Milošević je ubijen 30. januara u ranim jutarnjim časovima. Njegovo beživotno telo pronađeno je na tramvajskim šinama u Ulici kraljice Marije u Beogradu, kod broja 7.

Mediji pišu da je Milošević bio poznat je po nasilničkom ponašanju i da se bavio borilačkom veštinom kjokušin karate.

Centar Beograda: Jurnjava, pucnjava, ubistvo VIDEO

Belivuk je u septembru prošle godine na osnovu sporazuma sa tužilaštvom o priznanju krivice, osuđen na godinu dana kućnog zatvora, zbog prebijanja pripadnika obezbedenja direktora FKPartizan Miloša Vazure, kada su incident zabeležile sigurnosne kamere kluba.

Novi detalji brutalne likvidacije

Belivuk je bio jedan od najbližih prijatelja ubijenog vođe navijača Partizana Aleksandra Stankovića, poznatijeg kao Sale Mutavi.

Stanković je likvidiran u oktobru prošle godine u blizini Okružnog zatvora nakon što je u društvu Belivuka završio trening u teretani.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milošević ubijen zbog droge: Okršaj počeo tako što je karatista odbio da mu prepusti vlast u kafani

Izvor: Telegraf.rs, 06.Feb.2017

Veljko Belivuk (32) zvani Velja Nevolja, vođa navijača Partizana, koji je uhapšen zbog sumnje da je ubio 30. januara u centru Beograda Vlastimira Miloševića (34), šefa agencije za obezbeđenje prestoničkih klubova, likvidirao je karatistu zbog borbe za prevlast u obezbeđivanju prestoničkih...

Nastavak na Telegraf.rs...

ČEKA ODLUKU O PRITVORU Belivuk negira umešanost u ubistvo Miloševića

Izvor: Blic, 06.Feb.2017

Na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu Beogradu Veljko Belivuk negirao je danas da je 30. januara centru Beograda ubio Vlastimira Miloševića (34)...Nakon saslušanja tužilaštvo je pokrenulo istragu protiv njega zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo i predložilo sudu da mu...

Nastavak na Blic...

Likvidacija na šinama: Šta kaže Velja Nevolja

Izvor: Mondo, 06.Feb.2017

Veljko Belivuk koji se sumnjiči da je 30. januara centru Beograda likvidirao Vlastimira Miloševića (34) saslušan je danas u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu...Foto: Tanjug/printscreen..Na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu Beogradu Veljko Belivuk negirao je danas da je 30. januara centru...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.