Lična karta Dragana Dabića falsifikat

Izvor: Mondo, 17.Okt.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lična karta Dragana Dabića falsifikat

Lična karta na ime Dragana Dabića koju je pri sebi imao u trenutku hapšenja Radovan Karadžić je falsifikat. To je utvrđeno grafoskopskim veštačenjem i taj dokument je dostavljen Tužilaštvu za ratne zločicne.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Falsifikovan zahtev za ličnu koju je koristio Karadžić

Izvor: Kurir, 17.Okt.2008

BEOGRAD, 17. oktobra 2008. (Beta) - Obrazac zahteva za ličnu karte na ime Dragan Dabić, koju je koristio haški optuženik Radovan Karadžić, jeste falsifikat, rečeno je danas Beti u Tužilaštvu za ratne zločine. To je zaključeno na osnovu izveštaja grafoskopskog veštačenja koji je dostavljen...

Nastavak na Kurir...

Vekarić:Karadžićeva lična karta je bila falsifikat

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 17.Okt.2008

Lična karta na ime Dragana Dabića koju je pri sebi imao u trenutku hapšenja haški optuženik Radovan Karadžić je falsifikat, rekao je danas portparol Tužilaštva za ratne zločine Bruno Vekarić. Falsifikat lične karte utvrđen je gra ..

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Lična karta falsifikat

Izvor: Kurir, 18.Okt.2008, 06:37

BEOGRAD - Lična karta na ime Dragana Dabića, koju je haški optuženik Radovan Karadžiću imao kod sebe u trenutku hapšenja, predstavlja falsifikat, rekao je juče portparol Tužilaštva za ratne zločine Bruno Vekarić. On je objasnio da je falsifikat lične karte utvrđen grafoskopskim veštačenjem...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.