Li Mančang uručio Stefanoviću ručni skener za eksploziv

Izvor: Press, 28.Jul.2017, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Li Mančang uručio Stefanoviću ručni skener za eksploziv

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović sastao se danas sa ambasadorom Narodne Republike Kine Li Mančangom, koji mu je uručio ručni skener za eksploziv.
Foto:B92.net
Ručni sekener za oktrivanje eksploziva doprineće efikasnijem radu kriminalističke i granične policije.
Kako je saopšteno iz MUP-a, Stefanović i Li Mančang su razgovarali o unapređenju saradnje u borbi protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << terorizma i organizovanog kriminala.
Ministar Stefanović je na sastanku naveo da se prema evidencijama Ministarstva unutrašnjih poslova povećava broj kineskih državljana koji su posetili Srbiju, a ambasador je konstatovao da se kineski državljani u Srbiji osećaju bezbedno.

Stefanović i Li Mančang zaključili su da se saradnja Srbije i Kine razvija sve intenzivnije.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Srbiji od Kine ručni skener za eksploziv

Izvor: BKTV News, 28.Jul.2017

Ručni skener za otkrivanje eksploziva, doprineće efikasnijem radu kriminalističke i granične policije, zaključeno u razgovoru ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i kineskog ambasadora Li Mančanga...Kako je saopšteno iz MUP-a, Stefanović i Li Mančang, koji mu je uručio skener...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.