Lea Kiš ne ispunjava uslove za direktora RTS

Izvor: Radio 021, 16.Jul.2015, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lea Kiš ne ispunjava uslove za direktora RTS

Pravna služba Radiotelevizije izvršila je proveru kompletne dokumentacije svih prijavljenih kandidata na konkurs za izbor i imenovanje direktora medija i glavnih i odgovornih urednika programa Radija i Televizije i utvrdila da je 55 kandidata u formalno-pravnom smislu ispunilo uslove javnog konkursa.

Kandidati za direktora Radio Beograda su Dragan Babić, Saša Kovačević, Milovoje Mihajlović, Filip Mladenović i Cvijetko Tadić, objavljeno je na sajtu RTS. Kandidati za direktora >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << televizije Srbije su Vilibald Erić, Dragan Karadžić, Aleksandar Milutinović, Vesna Sladojević, Miloš Tanasković, Borivoje Uskoković i Vladan Čkrkić.

Kandidat za glavnog i odgovornog urednika informativnog programa su Vesna Sladojević, Nenad Lj. Stefanović, Miloš Tanasković i Borivoje Uskoković. Kandidati za glavnog urednika zabavnog programa TV su Verica Bradić, Aleksandar Gajović, Dejan Gligorijević, Ivan Karl, Olivera Kovačević, Dejan Kukrić, Milovan Filipović.

Kandidati za glavnog urednika kulturno-umetničkog programa TV su Nebojša Bradić, Aleksandar Gajović, Branislav Guzina, Miodrag Zupanc, Kosovka Ivković Bobić, Radoman Kanjevac, Ljubica Krminac, Maja Radonić, Slobodan Savić, Milovan Filipović.

Kandidati za glavnog urednika obrazovno-naučnog programa TV su Jasmina Vujnović Milošević, Zoran Živković, Branka Kerkez, Olivera Kosić, Vesna Pavliček, Zorica Pantelić, Ilija Cerović.

Kandidati za glavnog urednika Prvog programa Radio Beograda su Đorđe Vlajić i Radovan Pantović.

Kandidati za glavnog urednika Drugog programa Radio Beograda su Dragan Babić, Snežana Bićanin, Vojislav Karanović, Aleksandar Lukić, Sanja Milić, Filip Mladenović, Snežana Ristić i Milovan Filipović.

Kandidat za glavnog urednika Trećeg programa Radio Beograda je Predrag Šarčević.

Kandidati za urednika glavnog i odgovornog programa "Beograd 202" su Aleksandar Gajović, Snežana Grujić, Ružica Zorkić Radičević, Petar Lazić.

Podsetimo da je za 10 radnih mesta na konkurs RTS pristiglo 84 kandidatura, koje možete da pročitate u našem tekstu ovde.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Objavljeno ko ispunjava uslove za direktore i urednike RTS-a

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 16.Jul.2015

BEOGRAD – Pravna služba Radio-televizije Srbije izvršila je proveru kompletne dokumentacije svih prijavljenih kandidata na konkurs za izbor i imenovanje direktora medija i glavnih i odgovornih urednika programa Radija i Televizije i utvrdila da je 55 kandidata u formalno-pravnom smislu ispunilo uslove...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.