LJUTA NA SEBE Stanija Ispala sam naivna zbog Kristijana

Izvor: medio.rs, 28.Apr.2016, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LJUTA NA SEBE Stanija Ispala sam naivna zbog Kristijana

Dobrojevićeva je otkrila da se kaje zbog postupaka koje je napravila.

Pobednica šeste sezone najgledanijeg rijaliti programa “Farma”, Stanija Dobrojevići dalje je jedna od najintrigantnijih poznatih ličnosti. O njenom životu se neretko priča, a ono što je ostavilo traga u javnosti je njen odnos sa bivšim farmerom Kristijanom Golubovićem.

Starleta je nedavno doputovala u Srbiju kako bi praznike provela sa najmilijima, a za “Informer” je >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << dala kratak osvrt na odnos sa Golubovićem.

– Da mogu da vratim vreme, drugačije bih se postavila. Ovako sam obmanuta. Ispala sam baš naivna, ali dobro sada sam pametnija. Tipove poput Kristijana Golubovića izbegavaću u širokom luku.

Na pitanje da li su u kontaktu i da li planira da ga poseti, Stanija je odgovorila kroz smeh.

– Evo istog momenta sad krećem u Zabelu. Evo trčim da ga obiđem.

Podsetimo, za vreme trajanja rijalitija Dobrojevićeva i Golubović bili su nerazdvojni tandem, ali nakon njene pobede i njegovog potraživanja dela nagrade, odnosi su zahladneli, te su prekinuli svaki kontakt. Stanija sada živi na relaciji Srbija-Amerika, dok je Kristijan na izdržavanju kazne u požarevačkom zatvoru.

Autor: M.T.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.