LDP napustio pregovore o formiranju vlasti na Vračaru

Izvor: N1 televizija, 28.Maj.2016, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LDP napustio pregovore o formiranju vlasti na Vračaru

Liberalno demokratska partija saopštila je da je napustila pregovore o formiranju lokalne vlasti na Vračaru optuživši ponovo Pokret Dosta je bilo za ucene pri razgovorima o kadrovskim rešenjima.

"Odlučili smo se da u daljim pregovorima ne učestvujemo jer oni postaju stranačka pijaca koja nikada nije zanimala LDP", izjavio je odbornik te stranke na Vračaru Mihailo Grupković.

Prema njegovim rečima, LDP je razočaran stavom da predsednik te beogradske opštine, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << po svaku cenu, mora da bude iz Pokreta "Dosta je bilo".

On je naveo da će dalji koraci te stranke "zavisiti isključivo od interesa građana" i da "nikakvi truli kompromisi nas neće obavezivati".

"Kao što nikada nismo bili oni koji zbog ličnih interesa koče i onemogućavaju dalji razvitak društva i institucija, tako smo i danas oni koji ne dozvoljavaju da se podrška građana relativizuje, samo zato što neko ima priliku da ucenjuje", dodao je Grupković.

LDP je na listi "Vračar slobodno" pripalo jedno od 17 odborničkih mesta koje je osvojila lista predvodjena DS-om. Na listi su i SDS, SDU, Nova i LS, dok je Pokret "Dosta je bilo" samostalno osvojio sedam mandata.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

LDP napustio pregovore o formiranju lokalne vlasti na Vračaru

Izvor: Blic, 28.Maj.2016

Liberalno demokratska partija (LDP) saopštila je danas da je napustila pregovore o formiranju lokalne vlasti na Vračaru optuživši ponovo Pokret "Dosta je bilo" za ucene pri razgovorima o kadrovskim rešenjima...- Odlučili smo se da u daljim pregovorima ne učestvujemo jer oni postaju stranačka...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.