Kraj letnje sezone na Kopaoniku

Izvor: RTS, 10.Sep.2015, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj letnje sezone na Kopaoniku

U nedelju se zvanično završava letnja sezona na Kopaoniku i, kako kažu u Skijalištima Srbije, počinju pripreme za predstojeću zimu. Tokom dva i po meseca u ovom centru ostvareno je više od 30 hiljada vožnji i prodato oko 25 hiljada karata za brojne zabavne i adrenalinske sadržaje u kojima su ovoga leta gosti Kopaonika imali prilike da uživaju.
Letnja sezona na Kopaoniku koja je zvanično počela >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 26. juna završava se u nedelju, 13. septembra, nakon čega počinju pripreme za predstojeću zimu.

Najposećeniji vikend bio je početkom avgusta kada je na ovoj planini zabeleženo više od četiri hiljade vožnji. Po broju turista i duplo većem prometu u odnosu na prošlogodišnji,  ovogodišnja sezona na Kopaoniku je  oborila sve rekorde i očekivanja Skijališta Srbiji na svojevrstan način potvrdivši da su planinski centri u Srbiji ovoga leta među najtraženijim turističkim destinacijama.
Odličnoj posećenosti svakako su doprineli popusti tokom Top Summer Vikenda i, u sklopu akcije "Moja Srbija", koju je pokrenula Vlada Republike Srbije, sa ciljem da afirmiše domaći turizam i podstakne građane da deo odmora provedu u svojoj zemlji.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KRAJ LETA Hoteli na Kopaoniku ostvarili 30.000 noćenja

Izvor: Blic, 10.Sep.2015

Posle dva i po meseca, u nedelju, 13. septembra, završava se letnja sezona na Kopaoniku, u kojoj je ostvareno više noćenja nego prošle godine...U hotelima “Grand”, “Putnik” i “Klub A”, kao i apartmanskim naseljima “Konaci sunčani vrhovi” i “Jat apartmani”, kažu hotelijeri ostvareno...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.