Kosta Konkordija: Nađeno još tela

Izvor: B92, 03.Okt.2013, 08:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosta Konkordija: Nađeno još tela

Rim -- Ronioci koji istražuju olupinu Kosta Konkordije su pronašli ostatke koji bi mogli da budu ljudski, kažu zvaničnici.

Otkriće novih tela je usledilo danima nakon što je saopšteno da su nađena tela dve žrtve koje se vode kao nestale od nesreće. To su bile poslednje dve osobe koje su se vodile kao nestale.

Svi pronađeni ostaci su poslati na DNK testiranje.

Kosta Konkordija je potonula prošle godine, i tom prilikom je poginulo 32 ljudi.

Prošlog meseca je luksuzni kruzer uspravljen, u najvećem poduhvatu te vrste u istoriji. U velikoj višečasovnoj akciji učestvovalo je više od 500 ljudi.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U olupini Kosta Konkordije nađeno još tela

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 03.Okt.2013

Ronioci koji istražuju olupinu Kosta Konkordije su pronašli ostatke koji bi mogli da budu ljudski, kažu zvaničnici. Otkriće novih tela je usledilo danima nakoš to je saopšteno da su nađena tela dve žrtve koje se vode kao nestale od nesreće. To su bile poslednje dve osobe koje su se vodile...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.