Konzulka: Među poginulima nema državljana Srbije

Izvor: N1 televizija, 23.Jul.2016, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konzulka: Među poginulima nema državljana Srbije

Prema poslednjem spisku bavarske policije u Minhenu među poginulima nema državljana Srbije, izjavila je za N1 konzulka Srbije u Minhenu Snežana Miljanić.

"Mi smo kontaktirali bolnicu. Takođe ni bolnice ne mogu da nam daju takvu informaciju. U Minhenu se život odvija normalno, saobraćaj funkcioniše i to su uglavnom pozivi naših državljana koji traže pomoć oko prevoza", dodala je.

Konzulatu se se jutros javile dve državljanke Srbije, koje su tražile da se >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << što pre vrate za Beograd i na tome se radi, navela je Miljanićeva. "Mi smo im stupili u kontakt sa autoprevoznikom tako da će i one biti uspešno prevezene do Beograda".

Ona je rekla i da se u Minhenu saobraćaj od jutros normalizovao.

Inače, Minhen je grad u kome živi 20.000 državljana Srbije.

Podsetimo, u napadu u najvećem šoping centru u Bavarskoj ubijeno je devet ljudi, a napadač je nakon toga izvršio samoubistvo.

Napadač je osamnaestogodišnji Iranac David S. koji ima nemačko državljnstvo, saopštila je minhenska policija.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Minhen: Beograđanke tražile što pre da se vrate za Beograd

Izvor: B92, 23.Jul.2016

Beograd -- Prema poslednjem spisku bavarske policije u Minhenu među poginulima nema državljana Srbije, izjavila je za N1 konzul Srbije u Minhenu Snežana Miljanić..."Mi smo kontaktirali bolnicu. Takođe ni bolnice ne mogu da nam daju takvu informaciju", rekla je Miljanić...Prema njenim rečima, konzulatu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.