Kolumbija:Uhapšen šef narko kartela

Izvor: B92, 21.Dec.2014, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolumbija:Uhapšen šef narko kartela

Bogota -- Kolumbijske vlasti uhapsile su jednog od vođa narko kartela u Kolumbiji, osumnjičenog da je povezan sa gerilskom grupom FARC, i traženog u SAD.

Narko diler Hermes Kasanova, poznat i po nadimcima "Mega" ili "Megatroniko", optužen je za saradnju sa pripadnicima FARC i meksičkim kartelima Los Setas i Sinaloa, prenosi AFP.

Kasanovu traže i američke vlasti zbog saradnje sa narko kartelom koji se bavi i pranjem novca i prošvercuje godišnje gotovo 100 tona >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kokaina, prenosi agencija.

"Njegovo hapšenje predstavlja razoran udarac međunarodnom organizovanom kriminalu i švercu droge", rekao je novinarima komandant kolumbijske vojske Haime Lasprilja.

Kasanova je optužen da kontroliše produkciju i isporuku droge iz jugozapadne Kolumbije u Centralnu Ameriku i SAD, podseća AFP.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen vođa narko kartela u Kolumbiji

Izvor: Mondo, 21.Dec.2014

Kolumbijske vlasti uhapsile su danas jednog od vođa narko kartela u Kolumbiji, osumnjičenog da je povezan sa gerilskom grupom FARC, i traženog u SAD, saopštili su kolumbijski zvaničnici...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock..Narko diler Hermes Kasanova, poznat i po nadimcima "Mega" ili "Megatroniko",...

Nastavak na Mondo...

Uhapšen šef narko kartela u Kolumbiji

Izvor: Radio 021, 21.Dec.2014

Kolumbijske vlasti uhapsile su jednog od vođa narko kartela u Kolumbiji, osumnjičenog da je povezan sa gerilskom grupom FARC, i traženog u SAD...Narko diler Hermes Kasanova, poznat i po nadimcima "Mega" ili "Megatroniko", optužen je za saradnju sa pripadnicima FARC i meksičkim kartelima Los Setas...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.