Kobi trenirao posle 10 meseci

Izvor: Vesti-online.com, 01.Okt.2014, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kobi trenirao posle 10 meseci

Zvezda Los Anđeles Lejkersa Kobi Brajant u utorak je odradio prvi trening sa timom posle deset meseci, tačnije otkako je povredio levo koleno.

Polako ulazi u trenažni proces: Kobi Brajant 

 

Lejkersi su otvorili trening kamp, a Brajant nije učestvovao u kompletnom treningu, isto kao i Stiv Neš, koji se takođe vraća posle povrede.

 

“Nikada ranije nisam ovoliko trčao tokom treninga. Nikada”, rekao je Brajant.

 
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Brajant je istakao da se odlično seća, a da je trener odlučio da ga malo poštedi, da bi ispoštovali plan koji su dogovorili.

 

“Osećam se odlično. Propustio sam poslednjih 30-40 minuta treninga da se ne bih trošio potpuno svakog dana. Zaista sam mnogo uradio, tako da nema problema”, istakao je Brajant.

 

Američki košarkaš je ukupno dva sata i 15 minuta proveo na parketu. Uprkos tome što nije odradio ceo trening, uverava sve da ne postoje nikakve prepreke za njegov povratak na teren posle dugog oporavka.

 

“Ne moram više ništa da proveravam, prošao sam sve to. Fizičke provere su sve već iza mene, potpuno sam se oporavio”, naglasio je Brajant.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Brajant na parketu posle deset meseci: I dalje uživam u košarci

Izvor: Sportal.rs, 01.Okt.2014

Zvezda Los Anđeles Lejkersa Kobi Brajant vratio se treninzima posle deset meseci pauze zbog povrede i operacije Ahilove tetive. Minulu takmičarsku godinu jedan od najboljih igrača u istoriji NBA lige neće pamtiti po dobrom, kako zbog agonije Lejkersa i poraznog bilansa u ligi, tako i zbog povrede...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.