Kloi Kardašijan: Čak je i DNK test pokazao da sam Kardašijan

Izvor: Blic, 21.Maj.2012, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kloi Kardašijan: Čak je i DNK test pokazao da sam Kardašijan

Rođena sestra starlete Kim kardašijan, Kloi, bila je prinuđena da uradi DNK test kako bi dokazala ona zaista jeste Kardašijan. Njena majka Kris je pristala na test kako bi stavila tačku na spekulacije da je Kloi dobila izvan braka.

- Kloi sve ovo nije nimalo bilo lako, jer joj je uzimanje brisa teško palo. Ali je stoički izdržala, pošto je imala jaku volju da dokaže da ona jeste biološka ćerka svog oca - rekla je Kris, Kloina majka.

Kloi se takođe oglasila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tim povodom:

- Nije mi bio potreban DNK test kako bih znala ko mi je otac. Imam privilegiju da imam dva predivna oca: biološkog i očuha koji su divni ljudi. Nije mi bio potreban test, to sam uradila samo zbog svoje majke - rekla je Kloi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kloi: I DNK test pokazao je da sam Kardašijan!

Izvor: Svet, 21.Maj.2012

Rođena sestra starlete Kim Kardašijan, Kloi, bila je prinuđena da uradi DNK test kako bi dokazala ona zaista jeste Kardašijan. Njena majka Kris je pristala na test kako bi stavila tačku na spekulacije da je Kloi dobila izvan braka. 'Kloi sve ovo nije nimalo bilo lako, jer joj je uzimanje brisa teško...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.