Kineskinje u redu kod hirurga da bi ličile na Ivanku Tramp

Izvor: N1 televizija, 23.Mar.2017, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kineskinje u redu kod hirurga da bi ličile na Ivanku Tramp

Izgled Ivanke Tramp, ćerka američkog predsednika, novi je hit u Kini, zbog čega sve više devojaka u toj zemlji odlazi kod plastičnih hirurga kako bi izmenile svoj izgle, objavio je Dejli mejl.

Mlade Kineskinje sve češće se obraćaju plastičnim hirurzima sa željom da im izvrše korekciju nosa, usta i očiju, kako bi ličile na Ivanku Tramp.

Ivanka Tramp, kako se navodi, postala je standard lepote u azijskim zemljama, a neke klinike estetske hirurgije u Kini se >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << čak nazivaju po njenom imenu.

Tako je jedna klinika u južnom gradu Fošanu, specijalizovana za plastičnu hirurgiju lica i liposukciju, uspela da se preregistruje i sada se zove "Foshan Yiwanka Medical Management", što asocira ime prve ćerke Ivanke.

Kina je treće najveće svetsko tržište u oblasti plastične hirurgije, a do 2001. godine bile su zabranjene ovakve operacije.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kineskinje žele da liče na Ivanku Tramp

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Mar.2017

MOSKVA - Kineskinje stoje u redovima kod plastičnih hirurga da bi izgledale kao Ivanka Tramp, kćerka američkog predsjednika, javlja RT...U Kini se djevojke sve češće obraćaju plastičnim hirurzima sa željom da im izvrše korekciju nosa, usta i očiju, kako bi ličile na Ivanku Tramp...Ivanka...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.